Indiana Treehouse

The Indianapolis Museum of Art wanted something a little different for the concession stand in their nature park. The Swedish firm of Visiondivision complied.

Incorporating a 100-foot tall yellow poplar as a horizontal beam they designed a building that functions as shelter, playground, light fixture and monument. The design is called “chop stick” and it has become a huge attraction for the museum.

More at  Designboom

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s